Logo

Πιερία: ''Βουτιά'' σε χαράδρα 80 μέτρων για ζευγάρι ηλικιωμένων



 
 

autokinhto xaradra 7-7-2015Μεγάλη περιπέτεια έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από την Κατερίνη στις 4:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο δρόμο Φωτεινών - Φτέρης κοντά στην Παλιά Μόρνα, όταν για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε σε χαράδρα 80 μέτρων βάθους...

Ο άντρας τραυματίσθηκε από την πτώση του οχήματος, ενώ η γυναίκα ως εκ θαύματος δεν τραυματίσθηκε και κατάφερε μες στο σκοτάδι και παρά την επικινδυνότητα του σημείου να σκαρφαλώσει από το βάθος της χαράδρας, να ανέβει στο δρόμο και να τηλεφωνήσει με το κινητό της, καλώντας σε βοήθεια.

Αμέσως σήμανε κινητοποίηση στις αρμόδιες υπηρεσίες και έσπευσαν επιτόπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Αστυνομίας.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατέβηκαν με σχοινιά στη χαράδρα, σε μια δύσκολη επιχείρηση μες στη νύχτα και διέσωσαν γρήγορα τον τραυματισμένο οδηγό, ανεβάζοντας τον επάνω στον δρόμο, από όπου τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο διακομίσθηκε στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης, όπου και νοσηλεύεται.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-7-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις