Logo

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των κατηγορούμενων για ληστείες σε βάρος πεζών στα Εξάρχεια [φωτο]



 
 

lhsteies5 Eksarxeia 29-7-2015Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος ενός 27χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 19-7-2015, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης...

(Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), στα Εξάρχεια και σε βάρος ενός 26χρονου Έλληνα  συνεργού του (που αναζητείται), με την κατηγορία ότι διέπρατταν ληστείες σε πεζούς στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, οι κατηγορούμενοι, το τελευταίο τετράμηνο τουλάχιστον, εντόπιζαν νεαρά κυρίως άτομα, που κινούνταν στην περιοχή των Εξαρχείων, τα προσέγγιζαν με το πρόσχημα ποια ποδοσφαιρική ομάδα υποστηρίζουν.

Στη συνέχεια, με την απειλή σωματικής βίας, είτε στο ίδιο σημείο, είτε οδηγώντας τα στο λόφο του Στρέφη, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής, έχει διακριβωθεί ότι ενέχονται σε 30 ληστείες, τις οποίες διέπραξαν με την ίδια μεθοδολογία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της κλοπής από κοινού κατ' εξακολούθηση και της παράνομης οπλοφορίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α) ΜΠΑΚΑΛΗ Παρασκευά του Ευθυμίου και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1988 στο Μαρούσι Αττικής (συλληφθείς).

 lhsteies Eksarxeia 29-7-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lhsteies2 Eksarxeia 29-7-2015

Β) ΛΥΓΕΡΟ Γεώργιο του Νικολάου και της Ιωάννας, που γεννήθηκε το 1989 στη Χίο (αναζητείται).

lhsteies3 Eksarxeia 29-7-2015

lhsteies4 Eksarxeia 29-7-2015

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-7-2015 απόdirectNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις