Logo

Αλβανός και Βούλγαρος είχαν «ανοίξει» 14 μαγαζιά στη Μεσσηνία



 
 

diarrhkseis magazia 29-7-2015Εξιχνιάστηκαν 14 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε καταστήματα, στα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Φιλιατρών...

Γαργαλιάνων και Καρδαμύλης.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο αλλοδαποί, ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 22χρονος Βούλγαρος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 26.4.2015 έως την 2.5.2015, είχαν διαρρήξει εννέα καταστήματα στα Φιλιατρά Μεσσηνίας και τέσσερα καταστήματα στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, ενώ είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν και ένα κατάστημα στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει, χρήματα, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, εργαλεία, τσιγάρα, οινοπνευματώδη ποτά κ.α., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 4.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-7-2015 απόdirectNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις