Logo

Προφυλακίστηκε η «μαύρη χήρα» Δήμητρα Βούλγαρη-Λάμπρου [βίντεο+φωτο]



 
 

voulgarh lamprou 29-7-2015Προφυλακιστέα, μετά την ολοκλήρωση της απόλογίας της κρίθηκε η η 38χρονη «μαύρη χήρα» Δήμητρα Βούλγαρη-Λάμπρου, η οποία κατηγορείται ότι στις 8 Δεκεμβρίου 2014 σκότωσε τον σύζυγο της Θανάση Λάμπρου, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας. Σύμφωνα  με πληροφορίες η...

κατηγορουμένη, κατά την απολογία της, την οποία δεν υπέγραψε, ενώπιον του ανακριτή Ναυπλίου αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται, ισχυριζόμενη ότι δεν ήταν παρούσα στο χώρο του εγκλήματος.

Η κατηγορουένη υποστήριξε ότι οι αστυνομικές αρχές της άσκησαν έντονη ψυχολογική πίεση καθώς επί 21 ώρες προσπαθούσαν να την κάνουν να παραδεχθεί ότι διέπραξε το έγκλημα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Σπύρος Ρομποτής, πριν την έναρξη της ανάκρισης δήλωσε ότι «η εντολέας μου αρνείται την πράξη που της αποδίδουν», ενώ είπε ότι η εξέτασή της διήρκησε πάνω από 15 ώρες.

Σημειώνεται, ότι κατά την αστυνομία, η προανάκριση κράτησε τέσσερις ώρες.

voulgarh lamprou2 29-7-2015

Η οικογένεια του θύματος

«Να φάει ισόβια. Έφαγε το παιδί μου. Σίγουρα είχε συνεργό»  ανέφερε ο πατέρας του θύματος υποστηρίζοντας ότι η συζυγοκτόνος τους απείλησε ότι δεν θα ξαναδούν το εγγόνι τους.

Θα πρέπει να σημειιωθεί, ότι οι συνήγοροι της οικογένειας του θύματος, Γεώργιος Γεωργόπουλος και Αλέξης Κούγιας, θα υποβάλουν  στον ανακριτή Ναυπλίου αίτηση για αναπαράσταση του εγκλήματος. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-7-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις