Logo

'Αρθηκε ο κατ' οίκον περιορισμός για τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Ελένη Ζαρούλια



 
 

mixaloliakos zaroulia 29-7-2015Το Συμβούλιο Εφετών Αθήνας διέταξε την άρση του περιοριστικού όρου του κατ΄ οίκον περιορισμού με 24ωρη φύλαξη που είχε επιβληθεί στον γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύζυγο του, Ελένη Ζαρούλια. Και οι δυο είναι κατηγορούμενοι σην υπόθεση της εγκληματικής...

οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, η οποία εκδικάζεται από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Συγκεκριμένα, το δικαστικό συβούλιο με δύο βουλεύματά του ((1246-1247/2015) προχώρησε στην άρση του επίμαχου περιοριστικού όρου για τον Ν. Μιχαλολιάκο και τη σύζυγό του και στην αντικαταάστασή του με υποχρεωτική εμφάνιση των δυο κατηγορουμένων σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους τρεις φορές το μήνα.

Σημειώνεται, ότι την άρση του περιοριστικού όρου του κατ' οίκον περιορισμού για τον κατηγορούμενο Νίκο Μίχο, έχει ζητήσει με πρότασή του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο και ο αντεισαγγελέας Εφετών κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητάει, συγκεκριμένα, την αντικατάσταση του περιοριστικού όρου του κατ΄ οίκον περιορισμού με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που έχει δηλώσει ως μόνιμη κατοικία.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών έγινε προ ημερών άρση του ίδιου περιοριστικού όρου που είχε επιβληθεί στον πρώην βουλευτή και επίσης κατηγορούμενο, Δημήτρη Κουκούτση.

 

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-7-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις