Logo

Ελληνίδα τραγουδίστρια σκοτώθηκε σε τροχαίο μπροστά στην ανήλικη κόρη της [φωτο]



 
 

tragoudistria4 troxaio 2-9-2015Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Δήλεσι και συγκλονίζει όλη την Εύβοια, όταν η Χαλκιδέα τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Τσαλαπάτη έχασε την ζωή της σε φρικτό τροχαίο με το αυτοκίνητο της...

Στο ΙΧ επέβαινε και η 10χρονη κόρη της, η οποία μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπως αναφέρει το eviazoom.gr.

Το τραγικό γεγονός έγινε ακριβώς στις 22:50 το βράδυ της Τρίτης στη Λεωφόρο Δηλεσίου. Κάτω από άγνωστες συνθήκες η άτυχη κοπέλα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό της ανήλικης κόρης της.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού της θανούσας.

Η είδηση του θανάτου της 34χρονης έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη πόλη της Χαλκίδας, αλλά και στην Παραλία Αυλίδας που διέμενε όλα αυτά τα χρόνια.

Η Κωνσταντίνια Τσαλαπάτη - Παππά ασχολείτο επαγγελματικά με το τραγούδι και εμφανιζόταν ζωντανά σε μαγαζιά της Χαλκίδας και της Βοιωτίας.

tragoudistria troxaio 2-9-2015

tragoudistria2 troxaio 2-9-2015

tragoudistria3 troxaio 2-9-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-9-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις