Logo

«Μπλόκο» σε φορτίο 33 κιλών χασίς στην Ελευσίνα [φωτο]



 
 

xasis Eleusina 2-9-2015Για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια δύο Αλβανοί, ηλικίας 27 και 40 ετών, στην περιοχή της Ελευσίνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής...

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εισαγωγής κάνναβης από την Αλβανία στην Ελλάδα, και στη συνέχεια διακίνησής της στο εσωτερικό της Χώρας, κατάφερε μετά από εμπεριστατωμένες και συστηματικές έρευνες, να ταυτοποιήσει τους δράστες (εισαγωγείς-διακινητές) και να διακριβώσει τον τρόπο και τη μεθοδολογία δράσης τους.

Ειδικότερα, οι δύο αλλοδαποί εντοπίσθηκαν στην περιοχή της Ελευσίνας να μεταφέρουν ποσότητα κάνναβης, με τη χρήση δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητων, ειδικά διαμορφωμένων με χώρους (κρύπτες) για την απόκρυψη των ναρκωτικών, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα οχήματα των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 33.600 γραμμ.
  • Το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.
  • Τρία κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, κατασχέθηκαν και τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν για την μεταφορά των ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε, από το Σεπτέμβριο του 2014, οι συλληφθέντες επισκέπτονταν την Ελλάδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα (περίπου ανά δεκαπενθήμερο) και την επόμενη ημέρα της άφιξής τους επέστρεφαν στην Αλβανία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

xasis2 Eleusina 2-9-2015

xasis3 Eleusina 2-9-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-9-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις