Logo

Καμία αλλαγή στην μεταναστευτική πολιτική των ΗΠΑ



 
 

ernst 4-9-2015Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων, δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει να προβεί σε οποιεσδήποτε αλλαγές στην πολιτική της για να επιτρέψει σε πρόσφυγες από την Μέση Ανατολή, που συρρέουν τώρα στην Ευρώπη, να εισέλθουν στις ΗΠΑ...

Ο κ. Έρνεστ, συγκεκριμένα, είπε «Θα συνεχίσουμε να συζητάμε με την Ευρωπαϊκή Ένωση επιπρόσθετα βήματα ώστε να είμαστε βοηθητικοί από αυτή την άποψη, αλλά δεν γνωρίζω κάποιες επικείμενες αλλαγές στην πολιτική που σχετίζεται με τους μετανάστες από αυτήν την περιοχή του κόσμου για να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες». Πρόσθεσε, μάλιστα, πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ προς το παρόν θα  επικεντρωθεί στην προσφορά υποστήριξης και τεχνογνωσίας από την αμερικανική ακτοφυλακή, καθώς και στην παροχή οικονομικής βοήθειας.

«Υπάρχει σίγουρα η δυνατότητα στην Ευρώπη για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και οι ΗΠΑ στέκονται σίγουρα δίπλα στους ευρωπαίους εταίρους», υπογράμμισε ο Έρνεστ και συμπλήρωσε ότι υπάρχει πληθώρα τρόπων βοήθειας και οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να τις προσφέρουν στους ευρωπαίους συμμάχους.

Τον Αύγουστο το αμερικανικό ΥΠΕΞ ανακοίνωσε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν να δεχτούν έως και 8.000 Σύρους πρόσφυγες το 2016.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-9-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις