Logo

Ρόδος: 39χρονος έκανε ανήθικες προτάσεις σε ανήλικα αγόρια



 
 

pakistanos anhlikoi 4-9-2015Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε έναν 39χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε προτάσεις σε δύο ανήλικα αγόρια για να ασελγήσει σε βάρος τους, έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν...

το πρωί της Τρίτης, όταν οι γονείς των δύο ανήλικων αγοριών, ηλικίας 12 και 16 ετών, πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου Ρόδου και έκαναν την καταγγελία σε βάρος του αλλοδαπού Πακιστανικής καταγωγής.

Ειδικότερα, οι δύο γονείς κατήγγειλαν πως ο 39χρονος μιλώντας με τα δύο αγόρια τους πρότεινε έναντι αμοιβής να ασελγήσει σε βάρος τους.

Μάλιστα πριν από ένα μήνα -σύμφωνα με την καταγγελία- ο ίδιος θώπευσε στα οπίσθια τον 16χρονο και επιχείρησε το ίδιο και με τον 12χρονο, χωρίς επιτυχία αφού ο μικρός τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, μετά την καταγγελία αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαγγέλου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο ο οποίος βρέθηκε επίσης να έχει στην κατοχή του με σκοπό την πώληση 270 CD-DVD ήχου και εικόνας τα οποία είχαν αναπαραχθεί και αντιγραφεί παράνομα χωρίς να φέρουν την ειδική ταινία γνησιότητας.

Τα πλαστά CD-DVD κατασχέθηκαν και ο 39χρονος προσήχθη ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία και άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του και τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-9-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις