Logo

Ηράκλειο: Εμφανιζόταν ως υπάλληλος τροφοδοτικών εταιρειών και εξαπατούσε καταστηματάρχες



 
 

apath katasthmatarxes 5-9-2015"Μαέστρος" στην απάτη αποδείχτηκε πως είναι ένας 33χρονος, ο οποίος προσποιούμενος υπάλληλο τροφοδοτικών εταιρειών, εξαπατούσε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους καταστημάτων στο Ηράκλειο Κρήτης. Τέσσερις περιπτώσεις απάτης και δύο ακόμη περιπτώσεις...

απόπειρας απάτης σε βάρος έξι ατόμων -που διεπράχθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 26.07.2015 έως 02.09.2015- εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ για τις υποθέσεις σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 33χρονου.

Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ύστερα από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς, προσποιούμενος υπάλληλο τροφοδοτικών εταιρειών, παρουσιαζόταν σε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους καταστημάτων και τους έπειθε να του καταβάλουν διάφορα οφειλόμενα χρηματικά ποσά, ως προς την τροφοδοτική εταιρεία.

Σε άλλες περιπτώσεις, παρέδιδε διάφορα αντικείμενα ισχυριζόμενος, ότι άτομο που ήταν γνωστό σε αυτούς που τα παρέδιδε θα τα αγόραζε στη συνέχεια. Με τον τρόπο αυτό τους αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία τους διαβεβαίωνε ότι θα τους καταβληθούν από τους φερόμενους ως αγοραστές.

Ο συλληφθείς, με τις σε βάρος του σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-9-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις