Logo

Λευκάδα: Δύο γυναίκες νεκρές από το σεισμό - Έξι τραυματίες



 
 

seismos-lefkadaΔύο γυναίκες τραυματίστηκαν θανάσιμα από τον ισχυρό σεισμό των 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Λευκάδα. Η 64χρονη στην Πόντη Βασιλικής σκοτώθηκε, όταν ένας μεγάλος βράχος, αποκολλήθηκε από το βουνό και με δύναμη...

προσέκρουσε στον τοίχο του σπιτιού της... Ο βράχος διαπέρασε τον τοίχο και τραυματισε την 64χρονη θανάσιμα στο κεφάλι

Η δεύτερη νεκρή είναι μια 78χρόνη στο χωριό Αθάνι. ΟΙ πληροφορίες αναφέρουν, ότι η άτυχη γυναίκα την ώρα του σεισμού βρισκόταν στο σπίτι της. Από την ισχυρή σεισμική δόνηση το σπίτι κατέρρευσε, με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να βρει τραγικό θάνατο.

Έξι τραυματίες από το σεισμό

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν, ότι έξι άτομα, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά τραυματίστηκαν από το σεισμό και έχουν διακομιστεί  στο νοσοκομείο Λευκάδας.

Ειδικότερα, στο νοσοκομείο του νησιού έχουν μεταφερθεί: ένα αγόρι 12 ετών από το χωριό Βασιλική, μια γυναίκα 88 ετών από το χωριό Πινακοχώρι, ένα αγόρι 10 ετών από την περιοχή της Λυγιάς και ένας άνδρας 45 ετών από τη Λευκάδα.

Στο μεταξύ... πληροφορίες αναφέρουν, ότι είναι  σοβαρές οι ζημιές που έχουν προκληθεί στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, νοτιοδυτικά της Λευκάδας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, ότι έχουν "κοπεί"οι παραλιακοί δρόμοι στη δημοτική κοινότητα Απολλωνίων έχουν «κοπεί» οι παραλιακοί δρόμο όπως είπε, στο ΑΜΠΕ, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κατηφόρης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-11-2015 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρἰχτερ στη Λευκάδα


Τελευταίες Ειδήσεις