Logo

Στην «τσιμπίδα» της ΕΛ.ΑΣ 88χρονη "μάγισσα" στα Τρίκαλα [φωτο]



 
 

88xronh magia2 24-11-2015Τη... μάγισσα παρίστανε μια 88χρονη γυναίκα στα Τρίκαλα, η οποία εξαπάτησε πλήθος ανυποψίαστων πολιτών, ζητώντας χρήματα για να λύσει μάγια, μέσω μαντζουνιών, χαρτομαντείας και κρυστάλλινης μαγικής σφαίρας. Ωστόσο, η δράστη της σταμάτησε το μεσημέρι της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, όπου και...

συνελήφθη από αστυνομικούς για απάτη κατ' επάγγελμα, η συνολική ζημία της οποίας υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ.

Ειδικότερα, στους αστυνομικούς περιήλθαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η 88χρονη δέχεται στην οικία της άτομα, τα οποία εξαπατά με το πρόσχημα ότι μπορεί να λύσει οποιαδήποτε πρόβλημά τους που οφείλεται σε μάγια, κυρίως -κυρίως ερωτικά και ιατρικά- έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι ενέργειες των αστυνομικών ήταν συντονισμένες, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό της δράστιδας και τη σύλληψή της.

Στο πλαίσιο της έρευνας εξακριβώθηκε ότι, η 88χρονη κατά τα τελευταία τρία έτη είχε διαπράξει με παρόμοιο τρόπο τουλάχιστον 81 απάτες, έχοντας ως θύματα μεγάλο αριθμό ατόμων από διάφορα μέρη της ελληνικής επικράτειας.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ,
  • ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις,
  • φωτογραφίες,
  • φάκελοι αλληλογραφίας,
  • δελτία ταχυπληρωμών, καθώς και
  • πληθώρα αντικειμένων σχετικών με την παράνομη δραστηριότητα της.

Η συλληφθείσα, με τη σχηματιζόμενη σε βάρος της δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

88xronh magia 24-11-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-11-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις