Logo

ΕΛΑΣ: Δεν μένει στο σπίτι στο Χαλάνδρι ο Γερμανός πρεσβευτής



 
 

presveuths oikia 25-11-2015Το σπίτι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, όπου έμενε ο Γερμανός πρεσβευτής και στο οποίο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η εισβολή της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» δεν κατοικείται, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία. Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ  δήλωσε πως εδώ και μήνες...

ο Γερμανός πρεσβευτής έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι σε άλλη περιοχή. Διευκρίνισε ότι το κτήριο έχει αστυνομική φρουρά και συγκεκριμένα έναν αστυνομικό στην είσοδο γιατί η κατοικία ανήκει στη γερμανική πρεσβεία. 

Ο ίδιος αξιωματικός ανέφερε ότι μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά στην είσοδο της κατοικίας και απασχόλησαν τον αστυνομικό, ο οποίος τους είπε ότι απαγορεύεται να πλησιάσουν.

Την ίδια στιγμή, μία δεύτερη ομάδα σκαρφάλωσε από άλλο σημείο στον ψηλό φράχτη, μπήκε στον προαύλιο χώρο και πέταξε φέιγ βολάν με συνθήματα για τους πρόσφυγες. Η εν λόγω ομάδα κρέμασε στον φράχτη ένα πανό με το σύνθημα «Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες - Ανοίξτε τα σύνορα», το οποίο τα μέλη της ομάδας εγκατέλειψαν εκεί όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Επτά άτομα που προσήχθησαν από την Αστυνομία, εξετάζονται στην ΓΑΔΑ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-11-2015 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Μέλη του «Ρουβίκωνα» εισέβαλαν στο προαύλιο της οικίας του γερμανού πρεσβευτή [βίντεο]


Τελευταίες Ειδήσεις