Logo

Νταλίκα έπεσε σε γκρεμό στην Εγνατία - Νεκρός ο οδηγός



 
 

egnatia ntalika 26-11-2015Ένας νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της νταλίκας που έπεσε σε γκρεμό, αργά το βράδυ της Τετάρτης, από γέφυρα της Εγνατίας Οδού, κοντά στη Σκάλα Παραμυθιάς.  Το πτώμα του άτυχου άνδρα προσέγγισαν με μεγάλη δυσκολία, άνδρες της Πυροσβεστικής και της 5ης ΕΜΑΚ, καθώς στην περιοχή βρέχει καταρρακτωδώς...

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η νταλίκα, που μετέφερε δέρματα και είχε προορισμό τη Δυτική Ευρώπη, φέρει Βουλγάρικες πινακίδες. Ωστόσο, ο οδηγός που εντοπίστηκε νεκρός είναι Έλληνας. 

Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ συνεχίζουν την επιχείρηση, προκειμένου να διαπιστώσουν αν στο όχημα υπήρχε και δεύτερο άτομο, ενώ βρίσκονται σε επικοινωνία με την εταιρία στην οποία ανήκει η νταλίκα προκειμένου να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο οδηγός της νταλικας, καθώς κινούνταν κοντά στη Σκάλα Παραμυθιάς, με κατεύθυνση από τα Γιάννενα προς την Ηγουμενίτσα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έσπασε τις προστατευτικές μπάρες και κατέληξε σε γκρεμό 180 μέτρων. Όπως αναφέρουν πηγές της Πυροσβεστικής, το όχημα έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα, δυσκοκολεύοντας ακόμη περισσότερο το έργο των σωστικών συνεργείων, όπως επισημαίνει το epirusgate.blogspot. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-11-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις