Logo

Τρίπολη: Μετανιωμένος ο πατέρας που σκότωσε και έκαψε το γιο του στο Άστρος



 
 

dikasthrio2 25-11-2015Μετανιωμένος εμφανίστηκε, κατά την απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Τρίπολης, ο πατέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 40χρονο γιο του τον Δεκαπενταύγουστο του 2014 στο Άστρος Κυνουρίας. Η δίκη συνεχίστηκε την Τετάρτη με την κατάθεση του ιατροδικαστή, των υπολοίπων μαρτύρων...

καθώς και την απολογία του κατηγορουμένου και διακόπηκε για  να συνεχιστεί στις 11 Δεκεμβρίου 2015.

Οι μάρτυρες στις καταθέσεις τους έκαναν λόγο για μια ήσυχη οικογένεια η οποία δεν είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία ποτέ, ενώ για τον 40χρονο γυμναστή είπαν ότι δεν είχε και πολλες επαφές με τους κατοίκους του χωριού. 

Ο ιατροδικαστής εξεταζόμενος ανέφερε ως αιτία θανάτου τις κακώσεις στο θώρακα από πυροβόλο όπλο, τονίζοντας ότι έκανε νεκροψία σε απανθρακωμένο πτώμα στα κάτω άκρα. Πρόσθεσε ότι βρήκε στα πνευμόνια υπολείμματα ουσίας που προέρχονται όταν κάποιος προσπαθεί να αναπνεύσει σε περιβάλλον με καπνό και σε ποσοστό 44,5%.

Κατά τη διαδικασία, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο είχε γίνει προσπάθεια για εγκλεισμό του γυμναστή σε ψυχιατρικό κατάστημα για νοσηλεία στο παρελθόν, αλλά απετράπη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Ο ηλικιωμένος πατέρας απολογούμενος στο δικαστήριο υποστήριξε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδί του, ενώ είπε πως δεν έβαλε αυτός φωτιά για να κάψει το πτώμα, αλλά αυτή προκλήθηκε μόνη της εξαιτίας της παλαιότητας του αυτοκινήτου.

Επίσης, απαντώντας στις ερωτήσεις της έδρας, τόνισε πως μόνος του και χωρίς βοήθεια από κανένα άλλο πρόσωπο μετέφερε το άψυχο κορμί του παιδιού του στο σημείο όπου βρέθηκε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-11-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις