Logo

Ένταση και αντεγκλήσεις μεταξύ κατηγορουμένων στη δίκη για το «Noor 1»



 
 

noor1 26-11-2015Άνεβασμένο ήταν το.... θερμόμετρο της έντασης στη δίκη για την υπόθεση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1» που συνεχίστηκε την Πέμπτη μετά από διακοπή μιας εβδομάδας.  Η ακροαματική διαδικασία, συγκεκριμένα, συνεχίστηκε με την κατάθεση του Γ. Κατσούλη, ο οποίος κατηύθυνε τις σχετικές...

έρευνες για τον εντοπισμό των δυο τόνων ηρωίνης, τους οποίους μετέφερε το πλοίο, καθώς και την σύλληψη υπόπτων για εμπλοκή στην υπόθεση.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του μάρτυρα, ο συνήγορος ενός εκ των βασικών κατηγορουμένων, του Γιώργου Μπουρδούβαλη, αναφέρθηκε σε κάποιο έγγραφο που βρέθηκε, όπως ισχυρίστηκε, στον αεραγωγό του πλοίου «Σεϋχέλλες», που ανήκει σε άλλον κατηγορούμενο, τον Μάκη Γιαννουσάκη και το οποίο έγραφε για «ραντεβού ανοιχτά την Κρήτης» για την παραλαβή μεγάλης ποσότητας «σκόνης».

Τότε δημιουργήθηκε ένταση, καθώς αντέδρασαν ο κ. Γιαννουσάκης και οι συνήγοροί που χαρακτήρισαν πλαστό το επίμαχο έγγραφο και εξέφρασαν την απορία τους για το γεγονός ότι έγινε αναφορά για αυτό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 

Πολλές αντεγκλήσεις υπήρξαν και κατά την υποβολή ερωτήσεων στον μάρτυρα από τους συνηγόρους του κατηγορούμενου Αιμίλιου Κοτσώνη, όταν ο κ. Κατσούλης είπε ότι η εταιρεία «Arab Waves», που ίδρυσε ο κατηγορούμενος ιδρύθηκε για να μεταφέρει τα ναρκωτικά.

Αυτή η τοποθέτηση του μάρτυρα προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συνηγόρων του Κοτσώνη, οι οποίοι ζήτησαν συγκεκριμένα στοιχεία.

Η κατάθεση του Γιώργου Κατσούλη, ο οποίος είναι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη, ενώ η δίκη θα συνεχιστεί την επόμενη Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-11-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις