Logo

Βόλος: Απατεώνας υποσχόταν οχήματα σε συμφέρουσες τιμές από τον ΟΔΔΥ



 
 

oxhmata 28-11-2015Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου οδηγήθηκε ένας 42χρονος, ο οποίος είχε εξαπατήσει τουλάχιστον 13 ανυποψίαστους πολίτες στους οποίους είχε υποσχεθεί ότι θα τους εξασφάλιζε οχήματα και μοτοσικλέτες σε συμφέρουσες τιμές, επικαλούμενος δήθεν διασυνδέσεις του στον Ο.Δ.Δ.Υ. Ο 42χρονος για να...

 

πείθει τα θύματά του ζητούσε από αυτά να υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις για την υποτιθέμενη συμμετοχή τους στις δημοπρασίες του Οργανισμού! Μάλιστα, έξι από τα θύματα του είχαν δώσει και προκαταβολές για την αγορά κάποιου οχήματος, με αποτέλεσμα να εισπράξει συνολικά 2.905 ευρώ!

Ωστόσο, ένας 40χρονος...μυρίστηκε απάτη και και ενημέρωσε αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι προσημείωσαν ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που θα έδινε στον απατεώνα ως έξοδα για την μεταφορά του οχήματος που δήθεν είχε αγοράσει από την Αθήνα στο Βόλο.

Μόλις ο 42χρονος παρέλαβε το χαρτονόμισμα  συνελήφθη και στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε κατασχέθηκαν το κινητό του, δεκατρείς υπεύθυνες δηλώσεις των θυμάτων και πλήθος ιδιόχειρων σημειώσεων σχετικών με τις αγορές «μαϊμού».

Σε βάρος του 42χρονου ο εισαγγελέας άσκηση ποινική δίωξη για απάτες, ενώ η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα θύματά του απατεώνα εντός ή εκτός Βόλου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-11-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις