Logo

Βιέννη: Ιρακινός πρόσφυγας βίασε 10χρονο αγόρι σε πισίνα [βίντεο]



 
 

viennh pisina 7-2-2016Ιρακινός πρόσφυγας βίασε ένα 10χρονο αγόρι σε μια δημόσια πισίνα στη Βιέννη, τον περασμένο Δεκέμβριο, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ. Η τοπική εφημερίδα Kronen Zeitung περιγράφει τον δράστη ως έναν 20χρονο Ιρακινό με καθεστώς ασύλου, ο οποίος...

συνελήφθη στη σκηνή του συμβάντος.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Η αυστριακή αστυνομία δεν είχε δημοσιοποιήσει το περιστατικό, που σημειώθηκε στις 22 Δεκεμβρίου, στην πισίνα Theresienbad της αυστριακής πρωτεύουσας, προκειμένου να προστατεύσει το θύμα. Όταν φήμες κυκλοφόρησαν στο Facebook, η αστυνομία είπε ότι οφείλει να δείχνει ευαισθησία σε υποθέσεις που εμπλέκονται πρόσφυγες, οι οποίοι "έχουν περάσει πολλά", τονίζοντας όμως, ότι υπάρχει μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις.

Ο άνδρας, του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί, έσυρε ένα αγόρι στα αποδυτήρια και του επιτέθηκε. Το αγόρι είπε σε έναν ναυαγοσώστη τι είχε συμβεί και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία. Έκπληκτοι οι αστυνομικοί εντόπισαν εύκολα τον δράστη στην πισίνα, καθώς αντί να φύγει από τη σκηνή του εγκλήματος, μετά την πράξη του, βρέθηκε να διασκεδάζει κάνοντας άλματα από έναν βατήρα.

Ο 20χρονος, ο οποίος έφρασε στην Αυστρία μέσω των Βαλκανίων, στις 13 Σεπτεμβρίου, ομολόγησε στην αστυνομία την πράξη του, επικαλούμενος "σεξουαλική ανάγκη". Όταν ρωτήθηκε η πράξη αυτή ήταν νόμιμη στην πατρίδα του, παραδέχτηκε ότι γνώριζε πως "οι πράξεις είναι απαγορευμένες σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου".

Ο εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό και σοβαρή σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και διέταξε τον εγκλεισμό του σε φυλακή.

Το αίσθημα υποστήριξης προς τους πρόσφυγες έχει μειωθεί στην Ευρώπη μετά τις σεξουαλικές επιθέσεις της Πρωτοχρονιάς σε βάρος γυναικών στην Κολωνία. Άρρενες αιτούντες άσυλο είχαν απαγορευτεί σε μια πισίνα στη Γερμανία μετά τις επιθέσεις.

Η αλλαγή στην κοινή γνώμη έχει οδηγήσει την Άνγκελα Μέρκελ να προτείνει οι πρόσφυγες να έχουν μόνο "προσωρινό" δικαίωμα παραμονής στη Γερμανία, και να υποχρεωθούν να επιστρέψουν στο Ιράκ και τη Συρία, όταν ηττηθεί το ISIS.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-2-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις