Logo

Πέλλα: Βασανιστήρια και σεξουαλική κακοποίηση για δύο ανήλικα αδέρφια από τη μητέρα τους και τον φίλο της



 
 

agori 12-2-2016Δύο ανήλικα αδέρφια, ηλικίας 11 ετών και 9 ετών σήμερα, βίωναν την τελευταία πενταετία έναν εφιάλτη μέσα στο σπίτι τους, καθώς υπέστησαν βασανιστήρια και σεξουαλική κακοποίηση από την ίδια τη μητέρα τους και τον σύντροφό της. Τα δύο αγοράκια παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες για το δράμα που ζούσαν,  μόλις...

πριν λίγες εβδομάδες απομακρύνθηκαν από το νοσηρό οικογενειακό περιβάλλον τους και τέθηκαν υπό την προστασία της Πολιτείας και φιλοξενούνται σε ίδρυμα προστασίας ανηλίκων. 

Σε βάρος της μητέρας και του συντρόφου της, σύμφωνα με πηγή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, έχει σχηματιστεί δικογραφία  που περιλαμβάνει αδικήματα σχετικά με βιασμό, ασέλγεια, σβήσιμο τσιγάρων στα κορμιά των παιδιών, κάψιμο με καυτό λάδι στα πόδια και εγκλεισμό σε υπόγειο ως τιμωρία. Οι κατηγορίες, σύμφωνα με πληροφορίες, βασίζονται σε όσα έχει διαπιστώσει ιατροδικαστική έκθεση. 

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν, κατόπιν τυχαίου αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του άνδρα μικροποσότητες ναρκωτικών με συνέπεια αυτός να συλληφθεί. Κατά την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της κακοποίησης και έτσι παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην α΄ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Οι κατηγορίες για τις οποίες θα απολογηθεί ο άνδρας αφορούν τα αδικήματα του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, της ενδοοικογενειακής βίας και της κατοχής ναρκωτικών. Ανάλογο ένταλμα σύλληψης εκκρεμεί και σε βάρος της μητέρας των παιδιών, η οποία διώκεται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου και αναζητείται.

Όπως έγινε γνωστό, η υπόθεση άρχισε να ερευνάται από το 2011, μετά από καταγγελίες που είχαν γίνει τότε. Τον καιρό εκείνο η κατηγορούμενη γυναίκα ζούσε με το σύντροφό της και τους ανήλικους γιους της στην Πέλλα, ενώ αργότερα φαίνεται ότι μετακόμισαν στη Θεσσαλονίκη.

Η έρευνα των διωκτικών αρχών συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν καταγγελίες που κάνουν λόγο για φωτογράφηση της κακοποίησης από αγνώστους, τα μικρά ονόματα των οποίων βρίσκονται εν γνώσει των αρχών που προσπαθούν να τους εντοπίσουν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-2-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις