Logo

Λακωνία: Εξιχνιάστηκαν 13 περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων



 
 

klopes dikukla 28-4-0216Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα των Αστυνομικών Τμημάτων Σκάλας, Βλαχιώτη και Περιφερείας Σπάρτης, 13 περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων οχημάτων και σε όχημα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 33χρονος υπήκοος Ρουμανίας...

σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης των Αστυνομικών Τμημάτων Σκάλας, Βλαχιώτη και Περιφερείας Σπάρτης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 33χρονος μαζί με τους άγνωστους συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα από την 25.1.2016 έως και την 22.4.2016, σε τοπικές κοινότητες των Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, διέπραξαν 12 κλοπές δίκυκλων οχημάτων, από τα οποία τα οκτώ βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, καθώς και μία κλοπή σε όχημα ημεδαπού, από όπου αφαίρεσαν 130 λίτρα πετρελαίου κίνησης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-4-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις