Logo

Το σούπερ μάρκετ «Αφοί Καρυπίδης» ανακάλεσε την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99



 
 

super market 28-4-2016Η ιδιοκτήτρια εταριεία του super market Αφοί Καρυπίδης ανακάλεσε την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Η εν λόγω εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της συμφωνίας που φέρεται να επήλθε μεταξύ της Αφοί Καρυπίδης και της Μαρινόπουλος που είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της πρώτης. Λίγο νωρίτερα...

οι εργαζόμενοι του Ομίλου είχαν μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη και υπέβαλαν μήνυση εναντίον της εργοδοσίας για μη καταβολή του δώρου του Πάσχα. 

Ωστόσο, η εταιρεία στη συνέχεια γνωστοποίησε ότι κατέβαλε στους εργαζόμενους μισθό και δώρο Πάσχα. 

Από την πλευρά της η εταιρεία δηλώνει ότι δεν ζητά διαγραφή των οφειλών της σε ΙΚΑ και εφορία, αλλά διαγραφή των προσαυξήσεων, προκειμένου να είναι βιώσιμο το μέλλον μιας επιχείρησης, που κάνει 200 εκατομμύρια ευρώ τζίρο και απασχολεί 1400 εργαζόμενους.

Σε σχετική ανακοίνωσή που εξέδωσε την Μ. Πέμπτη  η εταιρεία Αφοί Καρυπίδης αναφέρει τα εξής:

«H εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ανακοινώνει την ανάκληση κάθε διαδικασίας ,σχετιζόμενης με την υπαγωγή στη διαδικασία εξυγίανσης του άρθρου 99. Η κίνηση της διαδικασίας αυτής προήλθε απο την μεγάλη σε ένταση και χρονική διάρκεια διαπραγμάτευση με την ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ,για τις σοβαρές οφειλές της προς την ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ.

Η διαπραγμάτευση που συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς δημιουργεί ήδη προϋποθέσεις περαιτέρω καλής συνεργασίας και κατάληξης,αλλά ανεξάρτητα απο την έκβασή της η ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ, η οποία ήδη κατέβαλε στους εργαζόμενους μισθό και δώρο Πάσχα, θα συνεχίσει την δυναμική επιχειρηματική πορεία της.

Στα πλαίσια αυτά ευχαριστεί και διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους ότι θα είναι με συνέπεια στο πλευρό τους εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις της και αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν απο την μη έγκαιρη καταβολή των οφειλών της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ προς την ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ.»

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-4-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις