Logo

Χωρίς τρένα και προαστιακό λόγω απεργίας του ΟΣΕ



 
 

trena proastiakos 30-4-2016Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος από τις 6:00 το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου έως τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων του ΟΣΕ...

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, καθώς και τα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Επιπλέον, την Κυριακή του Πάσχα χωρίς μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνει η πρωτεύουσα, λόγω των κινητοποιήσεων που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στο φορολογικό και ασφαλιστικό.

Οι εργαζόμενοι ζητούν να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο – λαιμητόμος για το ασφαλιστικό και το φορολογικό και να ξεκινήσουν, ξανά, οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και να διατηρηθεί μέχρι τότε σε ισχύ η υπάρχουσα ΣΣΕ. Επίσης, ζητούν να προχωρήσει άμεσα η αλλαγή του Οργανογράμματος της εταιρείας, ώστε να διαμορφωθεί σε ένα νέο, σύγχρονο, αναπτυξιακό «εργαλείο».

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-4-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις