Logo

Τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο: Νεκροί ένας 4χρονος και μία γυναίκα από πυρκαγιά σε σπίτι



 
 

pyrsvestikh 1-1-2016Οι πυροσβέστες εντόπισαν την Κυριακή του Πάσχα χωρίς τις αισθήσεις τους  μία γυναίκα και ένα αγοράκι  κατά την κατάσβεση  φωτιάς σε μονοκατοικία στον Άγιο Δημήτριο. Η Πυροσβεστική έλαβε την κλήση για κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ξάνθης και Κοραή στον Άγιο Δημήτριο...

λίγα λεπτά μετά τις 08:30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα. 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς, η οποία είχε μικρή έκταση, οι πυροσβέστες εντόπισαν στο υπνοδωμάτιο μια γυναίκα και αγοράκι, που δεν έιχαν τις αισθήσεις τους. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε στο νοσοκομείο "Σωτηρία" την άτυχη γυναίκα και στο νοσοκομείο Παίδων το αγόρι, όπου οι γιατροί  διαπίστωσαν τον θάνατό τους. 

Για το περιστατικό η Πυροσβεστική ανακοίνωσε τα εξής:

«Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα, σε ισόγειο διαμέρισμα διπλοκατοικίας, στη συμβολή των οδών Ξάνθης και Κοραή, στον Άγιο Δημήτριο, του ομώνυμου Δήμου, στο Νομό Αττικής, με αποτέλεσμα να απεγκλωβίσουμε από την οικία χωρίς τις αισθήσεις τους, την Α.Ν. 37 ετών περίπου και τον Μ.Α. 4 ετών, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, για την οποία ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 08:32, κινητοποιήθηκαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.»

Σημειώνεται, ότι το ανακριτικό της πυροσβεστικής διενεργεί έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στο ισόγειο διαμέρισμα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-5-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις