Logo

Χαλκιδική: Συνελήφθησαν καλλιεργητές παραισθησιογόνων μανιταριών



 
 

paraisthhsiogona manitaria 2-5-2016Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Α' Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο 20χρονων Ελλήνων και ενός 25χρονου Βούλγαρου, για κατοχή παραισθησιογόνων μανιταριών και άλλων...

παραβάσεων της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα, εντοπίστηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι προαναφερόμενοι και κατά τον έλεγχο του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1 συσκευασία που περιείχε 225 παραισθησιογόνα μανιτάρια μήκους 0,5 έως 6 εκατοστών,
  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 3 γραμμαρίων,
  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό βάρους 0,3 γραμμαρίων και
  • 1 αυτοσχέδια ζυγαριά.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ενός 20χρονου σε περιοχή της Καστοριάς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 παραισθησιογόνα μανιτάρια και μία πλαστική συσκευή υδροπονικής καλλιέργειάς τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο παραπάνω 20χρονος καλλιέργησε κατά τον μήνα Απρίλιο στην οικία του και μετέφερε με τη συνδρομή του 25χρονου τα μανιτάρια.

Επίσης, οι προαναφερόμενοι προμηθεύτηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης από περιοχή της Θεσσαλονίκης, την οποία έκαναν χρήση και οι τρεις συλληφθέντες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-5-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις