Logo

Η μαρτυρία της γυναίκας που βρήκε τη μικρή Μαρία



 
 

dhmhtriou2 2-5-2016«Ερχόμασταν από Αττική Οδό όταν αντικρίσαμε το κοριτσάκι και συνειδητοποιήσαμε ότι πρόκειται για την εξαφανισμένη μικρή Μαρία από την φωτεινή επιγραφή». Τα παραπάνω είπε η Φωτεινή Δημητρίου, η γυναίκα που εντόπισε την ανήλικη, η οποία πρόσθεσε: «Επειδή το μέρος που χάθηκε το παιδί είναι δύσβατο...

δεν θα μπορούσε να εντοπιστεί στο συγκεκριμένο σημείο, ακόμη κι εάν είχε περπατήσει. Το παιδί διέσχισε ένα δύσβατο σημείο, αλλά μετά πρέπει να βγήκε στο ξέφωτο και από εκεί κάποιος πρέπει να το πήρε. Διότι αν η Μαρία συνέχισε την πορεία της από το σημείο που χάθηκε θα είχε βρεθεί μπροστά σε μία συνοικία».

Η  κ. Δημητρίου σε μία προσπάθεια να εξηγήσει την εξαφάνιση της μικρής Μαρίας – Ειρήνης Πρίντεζη, τόνισε:

«Στα 200 μέτρα από εκεί που βρήκαμε το παιδί υπάρχει ένα πάρκινγκ, στο οποίο από τη μία πλευρά υπήρχε ένα τροχόσπιτο και στην άλλη βρισκόταν ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και 3 άτομα έξω από αυτό που κουβέντιαζαν. Όταν άρχισε να μαζεύεται ο κόσμος, το αυτοκίνητο έλειπε από εκείνο το σημείο».

«Ήταν σαν κάποιος να είχε πει στο παιδάκι "κάτσε εδώ"», συμπληρώνει η κ. Δημητρίου περιγράφοντας από τη δική της πλευρά τη στάση και τη συμπεριφορά που είχε η μικρή Μαρίας όταν εντοπίστηκε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-5-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις