Logo

Στάση εργασίας σε Μετρό και Ηλεκτρικό την Πέμπτη



 
 

metro apergia 24-5-2016Στάση εργασίας πραγματοποιούν την Πέμπτη, 26 Μαΐου, από τις 11:0 έως τις 16:00, οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το Μετρό, αντιδρώντας στη μεταβίβαση των ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ στο νέο υπερταμείο. Τα σωματεία Ηλεκτροδηγών και Εργαζομένων Κίνησης της ΣΤΑΣΥ, Εργαζομένων Κέντρου Ελέγχου Λειτουργίας του Μετρό και η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ σε κοινή τους ανακοίνωση επισημαίνουν...

ότι «μετά την ψήφιση του περίφημου πολυνομοσχεδίου «Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις», μπαίνει και επίσημα πλέον η σφραγίδα που ανοίγει το δρόμο των εκχωρήσεων σε ό,τι απέμεινε από τον εθνικό μας πλούτο».

Προσθέτουν ότι «ο δρόμος αυτός είναι μακρύς, δύσβατος και αβέβαιος» και τονίζουν ότι «τα κοινωνικά αγαθά μπαίνουν σιγά σιγά στη μηχανή που τα μεταλλάσει σε αγοραία προϊόντα που θα τα εκμεταλλεύονται – νομίμως – οι κρατικοδίαιτοι "επενδυτές", οπότε οι υπηρεσίες θα γίνουν απρόσιτες για τους μετακινούμενους πολίτες του μόχθου».

Τις ώρες της στάσης εργασίας, τα προαναφερθέντα σωματεία θα πραγματοποιήσουν παράλληλα Γενικές Συνελεύσεις ώστε να ενημερωθούν τα μέλη για τα νέα δεδομένα και να αποφασιστούν οι περεταίρω δράσεις.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-5-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις