Logo

Χίος: Σύλληψη 41χρονου για βιασμό Αμερικανίδας τουρίστριας



 
 

viasmos 27-5-2016Ένας 41χρονος Χιώτης συνελήφθη μετά από καταγγελία μίας 27χρονης Αμερικανίδας τουρίστριας, η οποία υποστήριξε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, εκμεταλλευόμενος την παρέα που έκαναν, καθώς και το γεγονός ότι ήταν μεθυσμένη. Όπως είπε η νεαρή, ενώ βρισκόταν...

υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν μπορούσε να αντισταθεί, ο 41χρονος την οδήγησε στο σπίτι του με την χρήση σωματικής βίας και την βίασε.

Η κοπέλα, όπως υποστήριξε, ξύπνησε τις πρώτες πρωινές ώρες και, μόλις αντιλήφθηκε ότι ήταν γυμνή και γεμάτη μώλωπες, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και έσπευσε να καταγγείλει τον δράστη.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν  τον 41χρονο Έλληνα και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, όπου ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

Ο 41χρονος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι η Αμερικανίδα έκανε σεξ μαζί του με την θέλησή της. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι  ο ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε τη νεαρή αλλοδαπή, διαπίστωσε ότι έφερε σημάδια κακοποίησης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-5-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις