Logo

Δεν σκότωσε ο "δράκος" του Αμαρουσίου την Ελευθερία Αγραφιώτου [φωτο]



 
 

agrafiwtou1 27-5-2016Αρνητικές ενδείξεις στα πρώτα εργαστηριακά αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για ταυτοποίηση από τα δείγματα στο χώρο εγκλήματος της 69άχρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου. Από την ανάλυση αποτυπωμάτων και DNA με τη μεθοδο της συγκριτικής έρευνας, δεν ταυτοποιειται δείγμα το οποίο ελήφθη από τον...

30άχρονο με πειστήρια από τη σορό της Ελευθερίας Αγραφιώτου και το χώρο όπου εντοπίσθηκε.

Ωστόσο, θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των εργαστηριακών εξετάσεων ώστε να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα εργαστηριακή απόκλισης όπως προβλέπεται στις εξειδικευμένες επιστημονικές εξετάσεις.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν προβεί σε σύγκριση εκμαγείων από το χώρο εγκλήματος, με παπουτσια από το σπίτι του 30άχρονου προκειμένου να τα συγκρίνουν, με τον «βιαστή της διάβασης» κατά τη διάρκεια της εξέτασης του, να αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία, ενώ εχει περιέγραψε μετά την ομολογία του για τις πέντε επιθέσεις σε βάρος γυναικών στην υπόγεια διάβαση στο Μαρούσι.

Οι έρευνες των Αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνεχίζονται για τον προσδιορισμό του δράστη της δολοφονίας της 69άχρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου και τη σύλληψή του, καθώς μετά την αρνητική εξέταση των δειγμάτων DNA δείχνει να ειναι ένα διαφορετικό πρόσωπο από τον 30άχρονο «βιαστή της διάβασης» και κυκλοφορεί ελεύθερος ένας στυγνός και επικίνδυνος εγκληματίας.

agrafiwtou 27-5-2016

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-5-2016 από directNEWS.gr πηγή:nantiareport


Τελευταίες Ειδήσεις