Logo

Δουλειές με... φούντες σε δασική περιοχή της Πέλλας



 
 

kannavh Pella 24-6-2016Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, οδήγησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε δασική περιοχή της Πέλλας. Πρόκειται για Έλληνες, ηλικίας 46 και 61 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τις παραβάσεις της Νομοθεσίας περί...

εξαρτησιογόνων ουσιών (καλλιέργεια – κατοχή).

Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης, οι προαναφερόμενοι πήγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 61χρονου σε δασική δύσβατη περιοχή της Πέλλας, όπου διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε 4 διαφορετικά σημεία συνολικά 47 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως και 1 μέτρο και 70 εκατοστών , τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν .

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε έρευνα στον ίδιο χώρο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλώνοι κάνναβης συνολικού βάρος 283 γραμμαρίων, καθώς και διάφορα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια των παράνομων φυτών.

Επιπλέον, σε ελέγχους που διενεργήθηκαν στο παραπάνω αυτοκίνητο, την κατοχή τους, το σπίτι καθώς και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 46χρονου εντοπίστηκαν 5 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 31,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Τα δύο οχήματα κατασχεθήκαν ως μέσα τέλεσης της παράνομης δραστηριότητας τους, ενώ οι συλληφθέντες, με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-6-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις