Logo

Συνελήφθησαν οι ληστές που "χτυπούσαν" σούπερ μάρκετ στην Αττική



 
 

lhsteies souper market 1-7-2016Στα χέρια των διωκτικών αρχών έπεσαν δύο 34χρονοι Έλληνες, οι οποίοι διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε καταστήματα σούπερ μάρκετ σε περιοχές της Αττικής. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, κλοπής και ληστείας κατά συναυτουργία, πλαστογραφία και...

παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 25-06-2016, οι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα σούπερ μάρκετ σε περιοχή της Αττικής και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Ύστερα από καταδίωξη, αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος κατάφεραν να συλλάβουν έναν εκ των δραστών.

Σημειώνεται ότι προκειμένου να διαφύγουν της σύλληψης τους, οι δράστες πυροβόλησαν σε βάρος ενός αστυνομικού, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσουν.

Ταυτόχρονα, κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων, κατέστη δυνατή και η σύλληψη του δεύτερου δράστη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα και από τις εργαστηριακές εξετάσεις οι κάλυκες που βρέθηκαν στο ανωτέρω σημείο ταυτοποιήθηκαν με εκείνους που είχαν βρεθεί σε άλλη περίπτωση ληστείας σούπερ μάρκετ, τον Μάρτιο του 2016.

Συνολικά κατά τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 5.135 ευρώ,
  • δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων,
  • πιστόλι με δύο γεμιστήρες, με 12 φυσίγγια,
  • 13 φυσίγγια
  • Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, τύπου τζιπ, μέσα στο οποίο βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ένα μαχαίρι, με ξύλινη λαβή και ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξετάζεται η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις ληστειών σε περιοχές της Αττικής, ενώ αναζητείται και ακόμη ένας συνεργός.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-7-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις