Logo

Μέσα σε ένα μήνα είχε ληστέψει δέκα φαρμακεία στην Αττική



 
 

lhsths farmakeia 1-7-2016Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθήνας οδηγήθηκε ένας 55χρονος Παλαιστίνιος, ο οποίος συνελήφθη βραδινές ώρες της 28-06-2016 στην περιοχή της Ομόνοιας, για ένοπλες ληστείες σε φαρμακεία κατ' εξακολούθηση. Ειδικότερα, το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέστησε...

ειδική ομάδα για τον εντοπισμό και την σύλληψη άγνωστου δράστη, ο οποίος κατά τον τελευταίο μήνα διέπραττε συστηματικά ένοπλες ληστείες σε φαρμακεία, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτών των ερευνών αστυνομικός της Ο.Π.Κ.Ε., εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας 55χρονο αλλοδαπό, και με την συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαγαν στην έδρα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας.

Στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης καθώς και δύο αντίγραφα πιστολιών.

Από την έρευνα και την αξιοποίηση όλου του προανακριτικού υλικού, διαπιστώθηκε ότι ο προσαχθείς ήταν ο δράστης των ένοπλων ληστειών στα φαρμακεία. Συγκεκριμένα εισέρχονταν, μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε φαρμακεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής και με την απειλή πιστολιού αφαιρούσε από ιδιοκτήτες και υπαλλήλους τις εισπράξεις.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δέκα περιπτώσεις ληστειών, που διαπράχθηκαν κατά το μήνα Ιούνιο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο συλληφθείς αναγνωρίστηκε από τους παθόντες και ομολόγησε τις ληστείες.

Κατά το παρελθόν ο 55χρονος είχε συλληφθεί για ληστείες, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, ενώ έχει εκτίσει πολυετείς ποινές κάθειρξης σε διάφορα Καταστήματα Κράτησης της Χώρας και είχε αποφυλακισθεί προ διμήνου με περιοριστικούς όρους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-7-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις