Logo

Ο Βγενόπουλος αρνείται ότι δωροδόκησε τον Χριστοδούλου και επικαλείται την αρχειοθέτηση από την Τσατάνη



 
 

vgenopoulos2 25-7-2016«Με την υπόθεση αυτή δεν έχω καμία σχέση» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας, Ανδρέας Βγενόπουλος αναφερόμενος στην απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας να ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη για δωροδοκία του πρώην διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Χριστόδουλου...

Χριστοδούλου.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Βγενόπουλος αναφέρει: «Πληροφορήθηκα από δημοσιεύματα ότι καταχωρήθηκε υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας λόγω υποτιθέμενης δωροδοκίας του πρώην διοικητού της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου κ. Χριστόδουλου Χριστοδούλου, ο οποίος έλαβε μετά την αποχώρηση από τα καθήκοντα του το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ από πελάτη της Λαϊκής Τράπεζας κατ' ισχυρισμόν του για συμβουλευτικές υπηρεσίες», αναφέρει ο κ. Βγενόπουλος και προσθέτει μεταξύ άλλων:

«Με την υπόθεση αυτή δεν έχω καμία σχέση και αυτό θα αποδειχθεί και δικαστικώς. Επίσης η υπόθεση αυτή, αρμοδιότητος της ελληνικής δικαιοσύνης, έχει ήδη κριθεί με τη διάταξη της εισαγγελέως εφετών κας Τσατάνη, η οποία την αρχειοθέτησε επειδή δεν προέκυψαν καν ενδείξεις ποινικών αδικημάτων από Έλληνες πολίτες. Βεβαίως, κατά βολική σύμπτωση, η υπόθεση στην Ελλάδα ανεσύρθη από το αρχείο προς περαιτέρω εξέταση μία ημέρα πριν από την καταχώρηση της ίδιας υπόθεσης στην Κύπρο».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-7-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις