Logo

Δύο γιατροί συνελήφθησαν για ένα «φακελάκι» 100 ευρώ



 
 

fakelaki 26-7-2016Δύο γιατροί, ένας ιδιώτης και ένας διευθυντής τμήματος δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής, συνελήφθησαν για «φακελάκι», από αστυνομικούς της Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά από καταγγελία ασθενή. Ειδικότερα, ασθενής κατήγγειλε ότι ο ιδιώτης γιατρός που τον παρακολουθούσε, τον παρέπεμψε...

στον γιατρό του δημόσιου νοσοκομείου, για την καλύτερη αντιμετώπιση της πάθησής του, ενημερώνοντας τον ότι θα έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 100 ευρώ για την «εξυπηρέτηση».

Ακολούθως, ο γιατρός του δημόσιου νοσοκομείου αφού πραγματοποίησε τη θεραπεία στον καταγγέλλοντα απαίτησε και έλαβε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Αμέσως, ο γιατρός συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ενώ ακολούθησε και η σύλληψη του ιδιώτη γιατρού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου και άμεση συνέργεια σε δωροληψία, αντίστοιχα, και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας υπενθυμίζει ότι είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-7-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις