Logo

Θεσσαλονίκη: Κατεδαφίζουν το πρώην ορφανοτροφείο που είχαν καταλάβει οι αντιεξουσιαστές [βίντεο+φωτο]



 
 

katedafish1 27-7-2016Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες κατεδάφισης του κτηρίου του πρώην ορφανοτροφείου «Μέγας Αλέξανδρος» στην οδό Γ. Λαμπράκη στην περιοχή της Τούμπας, το οποίο ανήκει στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και βρισκόταν υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές. Όπως αναφέρει το...

thestival οι  εργασίες ξεκίνησαν σήμερα νωρίς το πρωί, με τα μηχανήματα και τις μπουλντόζες να μπαίνουν στον αύλειο χώρο του κτιρίου, σχεδόν αμέσως μετά την επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι οι  74 συλληφθέντες κατά τη σημερινή αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση τριών κτηρίων στη Θεσσαλονίκη (στο πρώην ορφανοτροφείο «Μέγας Αλέξανδρος», στο «Μανδαλίδειο Μέγαρο» στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης και σε ένα 8όροφο κτίριο, επί της οδού Καρόλου Ντηλ, στο κέντρο της πόλης) που τελούσαν υπό κατάληψη οδηγούνται την Τετάρτη στον εισαγγελέα κατά ομάδες.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στα τρία κτήρια προσήχθησαν αρχικά 107 άτομα που βρίσκονταν στο εσωτερικό τους και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξεταστούν.

katedafish2 27-7-2016

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-7-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις