Logo

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ



 
 

oasth 25-8-2016Η εκταμίευση προκαταβολής από το ελληνικό δημόσιο για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο στον ΟΑΣΘ, προκειμένου να καταβληθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στους εργαζομένους του οργανισμού μέρος των δεδουλευμένων τους, Ιουνίου - Ιουλίου - Αυγούστου, συνολικού ύψους...

6,3 εκατ. ευρώ, αποφασίστηκε στη σημερινή τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας῎

Τα παραπάνω προκύπτουν από τα όσα είπε στο  στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου των απασχολουμένων, Δημήτρης Τσερμενίδης, ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε  ότι τα χρονοδιαγράμματα και επιμέρους ζητήματα αναμένεται να αποφασιστούν σε αυριανή συνάντηση που θα αφορά στο «πρακτικό κομμάτι των όσων συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν στη σημερινή τριμερή συνάντηση», την οποία μάλιστα χαρακτήρισε «θετική».

Ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ ανέφερε, επίσης, ότι στη  συνάντηση αποφασίστηκε η σύσταση ομάδας εργασίας, «ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα αναφορικά με την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού και το θέμα ΟΑΣΘ να τελειώσει ως τον Οκτώβριο οριστικά».

Από την πλευρά της η διοίκηση του οργανισμού, όπως επισήμανε ο πρόεδρος, Χρήστος Στεφανίδης, πρόκειται μεταξύ άλλων, να καταβάλει στους εργαζόμενους το 18% των εσόδων από τα εισιτήρια για τον Σεπτέμβριο, που υπολογίζονται σε 1 εκατ. ευρώ, από τα 4 εκατ. ευρώ που είναι το σύνολο των εσόδων μετά την αφαίρεση του ΦΠΑ. Στο πλαίσιο όλων των προαναφερομένων, έχουν ανασταλεί εντελώς οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, γεγονός που σημαίνει οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-8-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις