Logo

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» νεαρός Γερμανός που καταζητείται για το φόνο του πατριού του



 
 

aerodromio makedonia 29-8-2016Ένας 21χρονος Γερμανός, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία συνελήφθη στον διεθνή αερολιμένα Θεσσαλονίκης. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ προερχόταν από την πατρίδα του, όπου, λίγες ώρες νωρίτερα, και συγκεκριμένα...

στις 02:30 τα ξημερώματα, φέρεται ότι τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο τον πατριό του.

Η πράξη φέρεται να  τελέστηκε στο σπίτι του θύματος, στην πόλη Όλσμπεργκ, στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας. Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν Γερμανός υπήκοος η ηλικία του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή.

Σύμφωνα με τις Γερμανικές αρχές, ο νεαρός αμέσως μετά τη  δολοφονία έβγαλε αεροπορικό εισιτήριο με προορισμό την Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να εξαφανίσει τα ίχνη του από τη Γερμανία. Στο μεταξύ, είχε εκδοθεί σε βάρος του 21 χρονου ένταλμα σύλληψης με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, βάσει του οποίου αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης τον συνέλαβαν μόλις πάτησε το πόδι του στη χώρα μας.

Ο νεαρός οδηγείται στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του στη Γερμανία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-8-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις