Logo

Καλοκαιρινά σχέδια για τα νύχια



 
 

mncr_15-5-2011Είναι ευρέως γνωστό το γεγονός ότι ένα ωραίο και περιποιημένο μανικιούρ μπορεί να ενισχύσει την ομορφιά και το στυλ μιας γυναίκας.

Τώρα, όμως, που η οικονομική στενότητα έχει επηρεάσει για τα καλά τις ζωές μας και μιας και η μόδα για το φετινό καλοκαίρι απαιτεί έντονα χρώματα και σχέδια στα νύχια, εμείς σας δίνουμε ιδέες για να φτιάξετε εντυπωσιακά σχέδια μόνες σας στην άνεση του σπιτιού σας!

Τα σχέδια που ακολουθούν έχουν ταξινομηθεί ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας.

brghtpnk_15-5-2011

 

 

1. Απλώστε μία διάφανη βάση στα νύχια σας και βάψτε τα σε μια έντονη ροζ απόχρωση της αρεσκείας σας.

 

 

 

flws_15-5-2011

 

2. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια οδοντογλυφίδα για να κάνετε τα πέταλα των λουλουδιών. Βουτήξτε την άκρη της οδοντογλυφίδας σε άσπρο μανό και, ακουμπώντας την απαλά σε κάθε νύχι, σχεδιάστε 5 κουκκίδες σε κυκλική φορά. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία 4 - 5 φορές σε κάθε νύχι (ανάλογα με το μάκρος των νυχιών σας), ώστε να έχει συνολικά γύρω στα 4 - 5 λουλούδια.

 

 

 

flwrpwr_15-5-2011

 

 

3. Βουτήξτε την άκρη μιας καθαρής οδοντογλυφίδας σε κίτρινο ή πορτοκαλί μανό και σχεδιάστε από μία κουκκίδα στο κέντρο κάθε λουλουδιού. Τέλος, απλώστε μία στρώση διάφανης βάσης στα νύχια σας.

 

 

 

wht_15-5-2011

 

 

1. Απλώστε μία διάφανη βάση και, στη συνέχεια, βάψτε τα νύχια σας με ένα γυαλιστερό άσπρο μανό.

 

 

 

ptls_15-5-2011

 

 

2. Χρησιμοποιήστε ένα σκούρο κόκκινο μανό για να σχεδιάσετε πέταλα σε σχήμα δακρύων. Αν το πινέλο που έχει το μανό σας φαίνεται πολύ χοντρό και δεν σας βολεύει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι ένα πινέλο ζωγραφικής.

 

 

 

lvs_15-5-2011

 

 

3. Βουτήξτε την άκρη μιας οδοντογλυφίδας σε μαύρο μανό και γεμίστε με κουκκίδες το κέντρο του λουλουδιού. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε και μερικές χρυσές κουκκίδες για να δώσετε περισσότερο χρώμα στο σχέδιο.

 

 

 

dne_15-5-2011

 

 

4. Χρησιμοποιώντας ένα πράσινο μανό, προσθέστε φύλλα στο σχέδιό σας. Με το χρυσό μανό σχεδιάστε 3 σετ με 3 χρυσές κουκκίδες, κατά το παράδειγμα της φωτογραφίας. Απλώστε διάφανη βάση και αφήστε τα νύχια σας να στεγνώσουν.

 

 

plnwht_15-5-2011

 

 

1. Απλώστε διάφανη βάση και, στη συνέχεια, βάψτε τα νύχια σας άσπρα.

 

 

 

strks_15-5-2011

 

 

2. Χρησιμοποιώντας ένα μανό σε σκούρα πράσινη απόχρωση, σχεδιάστε 2 διαγώνιες γραμμές, οι οποίες να ξεκινάνε από την κάτω δεξιά γωνία του νυχιού σας. Με μία διαφορετική – κατά προτίμηση πιο ανοιχτή – απόχρωση πράσινου, προσθέστε άλλη μία διαγώνια γραμμή ανάμεσα στις 2 προηγούμενες.

 

 

chl_15-5-2011

 

 

3. Με το ίδιο πράσινο μανό, σχεδιάστε μικρά φυλλαράκια κατά το παράδειγμα της φωτογραφίας.

 

 

 

ppps_15-5-2011

 

 

4. Με ένα κόκκινο μανό, σχεδιάστε 2 οβάλ σχήματα για να κάνετε τις 2 μεγάλες παπαρούνες. Με το ίδιο χρώμα, σχεδιάστε 3 αρκετά μικρότερες παπαρούνες. Έπειτα, προσθέστε 2 ημικύκλια στο κέντρο κάθε μιας από τις κεντρικές παπαρούνες με μαύρο μανό. Τελειώστε απλώνοντας διάφανη βάση.

 

jstbl_15-5-2011

 

 

1. Απλώστε διάφανη βάση και βάψτε τα νύχια σας σε μια ανοιχτή μπλε απόχρωση.

 

 

mnnl_15-5-2011

 

2. Κάντε έναν άσπρο κύκλο λίγο πιο κάτω και αριστερά από το κέντρο του νυχιού σας, για να σχεδιάσετε το φεγγάρι. Σε αυτή την περίπτωση μην χρησιμοποιήσετε οδοντογλυφίδα, αλλά προτιμήστε καλύτερα το πινέλο του μανό ή ένα πινέλο ζωγραφικής, καθώς, με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να σχεδιάσετε ευκολότερα έναν μεγαλύτερο κύκλο.

 

 

gldmn_15-5-2011

 

3. Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό: Αν επιθυμείτε, όσο είναι νωπό ακόμα το άσπρο μανό που χρησιμοποιήσατε για να σχεδιάσετε το φεγγάρι, μπορείτε να προσθέσετε ελάχιστο χρυσό χρώμα στο κέντρο του, καθώς, έτσι, θα δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι το φεγγάρι σας έχει υφή και κρατήρες.

 

 

bmb_15-5-2011

 

 

4. Χρησιμοποιώντας ένα μαύρο μανό σχεδιάστε τα μπαμπού, κατά το παράδειγμα της φωτογραφίας. Περάστε τα νύχια σας με διάφανη βάση.

 

 

rng_15-5-2011

 

1. Απλώστε διάφανη βάση στα νύχια σας και βάψτε τα σε μια ανοιχτή πορτοκαλί απόχρωση. Αν το μανό που θα χρησιμοποιήσετε είναι και ιριδίζον, τόσο το καλύτερο.

 

 

 

blcks_15-5-2011

 

2. Το βήμα αυτό, απαιτεί αρκετά λεπτές γραμμές, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό πινέλο – είτε μανό ή ζωγραφικής, ανάλογα με το τι σας βολεύει καλύτερα. Βουτήξτε το πινέλο σε μαύρο μανό και ξεκινώντας από τη βάση του νυχιού σας, σχεδιάστε λεπτές, διαγώνιες γραμμές κατά το παράδειγμα της φωτογραφίας.

 

 

blsms_15-5-2011

 

 

3. Ξεκινήστε να σχεδιάζετε με προσοχή τα άνθη (μία μίξη ανοιχτών και κλειστών ανθών) επάνω από τους μίσχους.

 

 

rdy_15-5-2011

 

4. Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε μία λεπτή γραμμή μαύρου χρώματος στη βάση κάθε νυχιού – με τον ίδιο τρόπο που θα την κάνατε αν κάνατε γαλλικό μανικιούρ. Απλώστε διάφανη βάση.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-5-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Πώς να κάνετε μόνες σχέδια στα νύχια σας

Έχετε όρεξη για καλλιτεχνίες; Ας φτιάξουμε νύχια !


Τελευταίες Ειδήσεις