Logo

Έκλεψαν το φόρεμα που φορούσε η Λουπίτα Νιόνγκο στην τελετή των Οσκαρ [φωτο]



 
 

niongo2 27-2-2015Έρευνες διεξάγει η αστυνομία του Λος Άντζελες προκειμένου να εντοπίσει το εντυπωσιακό φόρεμα -- διακοσμημένο με 6.000 πέρλες -που φορούσε η ηθοποιός Λουπίτα Νιόνγκο στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Το φόρεμα εκλάπη από το δωμάτιο του ξενοδοχείου...

στο οποίο διέμενε η ηθοποιός. Για το λόγο αυτό, το πρωί της Πέμπτης οι αστυνομικοί μετέβησαν στο ξενοδοχείο και εξετάζουν προσεκτικά το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, λαμβάνοντας, παράλληλα, καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες. 

«Επιβεβαιώνουμε ότι η έρευνα σχετίζεται με το φόρεμα της Λουπίτα Νιόνγκο» δήλωσε η Νικόλ Νισίντα, εκπρόσωπος τύπου του γραφείου του σερίφη του Λος Άντζελες.

Το φόρεμα, η αξία του οποίου ανέρχεται στα 150.000 δολάρια, φέρει την υπογραφή του Φρανσίσκο Κόστα για τον οίκο Kalvin Klein. Η κλοπή του δηλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23:30 ώρα ΗΠΑ (10:30 το πρωί της Πέμπτης ώρα Ελλάδας), αφού η τουαλέτα εξαφανίστηκε από το δωμάτιο της ηθοποιού στο ξενοδοχείο London West Hollywood.

niongo 27-2-2015

Υπενθυμίζεται, ότι η Λουπίτα Νιόνγκο είχε κερδίσει πέρυσι το Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «12 χρόνια σκλάβος».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-2-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις