Logo

Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου ο μάνατζερ των U2 [βίντεο+φωτο]



 
 

sheehan 28-5-2015Ο Ντενίζ Σίχαν, μάνατζερ των U2, που διοργάνωνε τις περιοδείες του διάσημου συγκροτήματος και ήταν υπεύθυνος για την διεξαγωγή τους σε όλο γτον κόσμο, βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Sunset Marquis Hotel του Λος Άντζελες, στο οποίο διέμενε...

Όπως μετέδωσε το ΤΜΖ, ο Ντένις Σίχαν εντοπίστηκε αναίσθητος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και το ασθενοφόρο κλήθηκε γύρω στις 05:30 τα ξημερώματα. Ωστόσο, όταν έφθασε το πλήρωμα του ασθενοφόρου στο δωμάτιο ήταν πλέον αργά για τον 70χρονο μάνατζερ.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή, ενώ προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί ποιός εντόπισε πρώτος τον μάνατζερ αναίσθητο στο δωμάτιο. 

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι πριν λίγες ώρες ο Ντενίζ Σίχαν. βρισκόταν στη συναυλία των U2 στο «Forum», στο πλαίσιο της περιοδείας τους «INNOCENCE+eXPERIENCE».

Ο Ντένις Σίχαν εργαζόταν για τους «U2» τα τελευταία 30 χρόνια (από το 1982), ενώ στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τους Led Zeppelin, Iggy Pop, Patti Smith και Lou Reed και ήταν αναγνωρισμένος για τη μουσική προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια.

u2 28-5-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-5-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις