Logo

Δημοσιογράφος διώκεται για κακούργημα διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις!



 
 

xristodoulidou2 12-2-2014Για παραβίαση του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα σε βαθμό κακουργήματος διώκεται η δημοσιογράφος Πόπη Χριστοδουλίδου, στο...

πλαίσιο  της προκαταρκτικής εξέτασης (έρευνα) που διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Παναγιώτα Φάκου, όπως αναφέρει το peiratikoreportaz

Η ποινική δίωξη αφορά ρεπορτάζ που δημοσίευσε η δημοσιογράφος στο peiratikoreportaz  σχετικά με "ευαίσθητους στόχους" που φυλάσονται από βατραχανθρώπους του Λιμενικού Σώματος.

Μάλιστα, η Πόπη Χριστοδουλίδου για τη στήριξη του ρεπορτάζ της κοινοποίησε νόμο δημοσιευμένο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Την Τετάρτη η Πόπη Χριστοδουλίδου κλήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας στην Κρατική Ασφάλεια Αθηνών, όπου έδωσε πολύωρη κατάθεση.

Το peiratikoreportaz σε σχετική ανάρτησή του αναφέρει:

«Αφέθηκε, μεν, ελεύθερη μετά την πολύωρη κατάθεσή της στην Κρατική Ασφάλεια Αθηνών η δημοσιογράφος Πόπη Χριστοδουλίδου,, αφού όμως μετατράπηκε σε απολογία διότι, όπως της επισημάνθηκε, δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις.

Δηλαδή; Να "κατεβάσει" την σχετική ανάρτηση. Όπως αναμενόταν, βεβαίως, η Πόπη, αρνήθηκε κι έτσι τώρα κατηγορείται για παραβίαση του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα (!), σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να συλληφθεί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου...

Αυτά επιτάσσει η νέα τάξη πραγμάτων, η σύγχρονη "δημοκρατία" των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, η πολιτική των μνημονίων. Αλήθεια, οι παπαγάλοι των γνωστών διαμορφωτικών μέσων ενημέρωσης πήραν είδηση; Την μετέδωσαν; Ψήλοι στα άχυρα ή (και) ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-2-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Η ανεξάρτητη και αληθινή δημοσιογραφία δεν...σκιάζεται, δεν...υποκύπτει, δεν...παραδίδεται!


Τελευταίες Ειδήσεις