Logo

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Νικήτας Γαβαλάς



 
 

gavalas 9-7-2014«Έφυγε» από τη ζωή, την Τετάρτη, σε ηλικία 68 ετών, ο δημοσιογράφος Νικήτας Γαβαλάς, μετά από μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο..

Ο Νικήτας Γαβαλάς είχε εργαστεί σε πολλά και ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων στην ΕΡΤ, στην Καθημερινή και στο MEGA, ενώ είχε διαγράψει μια ιδιαίτερη σημαντική πορεία στην αθλητική δημοσιογραφία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη την απώλεια του δημοσιογράφου, αναφέροντας πως «υπήρξε μαχητής της δημοσιογραφίας, την οποία υπηρέτησε με πίστη και αυτοθυσία για περισσότερο από 40 χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό του μεγάλες δημοσιογραφικές επιτυχίες» . «Ο Νικήτας Γαβαλάς θα μείνει αξέχαστος σε όσους τον γνώρισαν και εργάστηκαν μαζί του για τον σπουδαίο χαρακτήρα του και τη μαχητικότητά του», προσθέτει σε σχετική ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται βαθύτατα τη σύζυγό του Μαίρη, τα παιδιά του Τζίνα και Νίκο και όλους τους οικείους του για τη μεγάλη απώλεια.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στις 4:00 το απόγευμα στο νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων. Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στον Οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-7-2014 από directNEWS.gr

68 ετών

Τελευταίες Ειδήσεις