Logo

Ο επικίνδυνος - πολιτικά - κύριος Λάμπρου



 
 

panos lamprouΟ κ. Πάνος Λάμπρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ (της συνιστώσας ΑΚΟΑ) με χθεσινές του δηλώσεις παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν που συνομιλούσε τηλεφωνικά με καταδικασμένο για τρομοκρατία (διαβάστε εδώ) αφού επί χρόνια ασχολείται...

με κοινωνικά και πολιτικά κινήματα και ειδικά με τα δικαιώματα των φυλακισμένων.

Πράγματι, έτσι είναι γνωστή η διαδρομή εδώ και πολλά χρόνια του κ. Λάμπρου στον κινηματικό χώρο.

Ωστόσο, τις συνομιλίες με το εν λόγω ηγετικό μέλος της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς - τις οποίες νομίμως υπέκλεψε η ΕΥΠ - τις πραγματοποίησε με την ιδιότητα του ειδικού συνεργάτη του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου.

Σ' αυτές, δεν συζητούσαν μόνο για τα δικαιώματα των κρατουμένων και τις συνθήκες διαβίωσής τους στις φυλακές. Αντάλλασσαν απόψεις και για το ποιος έπρεπε να κατέχει τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αφού θεωρούσαν ότι ο τότε «υπερυπουργός» -όπως τον χαρακτήριζαν- Γ. Πανούσης «δεν ήταν δικός τους»!

Και επειδή ο κύριος Λάμπρου στις ίδιες δηλώσεις του παραδέχεται ότι συνομιλούσε με τον καταδικασμένο για τρομοκρατία ως εκπρόσωπος του κ. Παρασκευόπουλου και όχι ως μέλος κάποιας κίνησης για τα δικαιώματα των φυλακισμένων, είναι κατά την ταπεινή μας άποψη... πολιτικά επικίνδυνος.

Όταν, μάλιστα, την ίδια εποχή που εκείνος συνομιλεί με το μέλος της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς, ένας "κινηματικός " φίλος του, ο λεγόμενος "κατασκευαστής" συνδιαλέγεται με επίορκο αξιωματικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και ήδη κατηγορούμενο σε βαθμό κακουργήματος, για τις μίζες από το δουλεμπόριο... Γίναμε αντιληπτοί;

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-11-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις