Logo

Ο Παρασκευαΐδης, η J&P - ΑΒΑΞ και το "λουκέτο" στο Athens Ledra Hotel



 
 

Athens-LedraΟ Ευθύβουλος Παρασκευαΐδης είναι ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Athens Ledra επί της Λεωφόρου Συγγρού, (πρώην Ledra Marriot), το οποίο όπως ανακοινώθηκε βάζει λουκέτο και πετάει στο δρόμο 150 εργαζόμενους, τους οποίους είχε εδώ και κάποιους μήνες απλήρωτους...

Ο ίδιος επιχειρηματίας, με καταγωγή από την Κύπρο, είναι και συνιδιοκτήτης της μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας J&P - ΑΒΑΞ που λυμαινόταν τα μεγάλα δημόσια έργα (Αττική οδό, γέφυρα Ρίου Αντιρρίου κ.α).

Η J&P - ΑΒΑΞ κατηγορείται μαζί με άλλες εταιρείες του κλάδου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ότι είχαν στήσει καρτέλ και με διάφορες κομπίνες υπερκοστολογούσαν τα δημόσια έργα και θησαύριζαν επί ολόκληρες δεκαετίες στις "πλάτες" των φορολογούμενων πολιτών.

Είναι λοιπόν ένας καταχραστής του δημοσίου χρήματος και αν λειτουργούσαν οι νόμοι σε τούτο τον τόπο θα έπρεπε να ήταν ήδη, μαζί με τους ομοίους του, στον Κορυδαλλό.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που εν μια νυκτί αποφάσισε να απολύσει δεκάδες εργαζόμενους στο ξενοδοχείο του, να αφήσει απλήρωτους τους προμηθευτές και μεγάλα "φέσια" σε ΙΚΑ, ΔΕΗ κ.λ.π.

Δοξάστε τον!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-6-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις