Logo

Στο υπ. Δικαιοσύνης η δικογραφία για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρη



 
 

kasidiarhs 17-4-2014Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, σχετικά με το βίντεο της συνομιλίας του...

με τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο, διαβιβάστηκε τη Μ. Πέμπτη από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Προηγουμένως, η εν λόγω δικογραφία είχε διαβιβαστεί, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά το Πάσχα η δικογραφία θα διαβιβασθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης στη Βουλή, η οποία θα αποφανθεί  για την άρση ή μη της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζεται, ότι η εισαγγελέας Καλλιόπη Νταγιάντα, που διενήργησε την έρευνα για το γνωστό βίντεο με την συνομιλία των κ.κ. Μπαλτάκου και Κασιδιάρη, αποφάνθηκε ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέγραψε τη επίμαχη συνομιλία.

Η εισαγγελική λειτουργός, συγκεκριμένα, ζητά την άρση της ασυλίας του κ. Κασιδιάρη προκειμένου να μπορεί να ασκηθεί σε βάρος του δίωξη για παράνομη καταγραφή συνομιλιών σε βαθμό κακουργήματος (άρθρο 370 του Ποινικού Κώδικα).

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-4-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις