Logo

Γκάλοπ: Με 6 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ



 
 

gkalop 17-9-2014Με διαφορά έξι μονάδων εμφανίζεται να προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε...

για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση, ως προς την πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 24%, η Νέα Δημοκρατία 18%, η Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση με 6,5%, το ΚΚΕ, το Ποτάμι και η Ελιά συγκεντρώνουν 5,5%, οι ΑΝΕΛ 3% και η ΔΗΜΑΡ 1%.

Σημειώνεται, ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται σε 21%, ενώ τα λοιπά κόμματα συγκεντρώνουν το 10% της πρόθεσης ψήφου.

Όσον αφορά στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, στην πρώτη θέση εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας με 28%, έναντι 27% του Αντώνη Σαμαρά.

Επίσης, το 54% των πολιτών απαντά πως «καλύτερη εξέλιξη για τη χώρα» θα ήταν η διάλυση της παρούσας Βουλής, ενώ το 46% απαντά πως ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να εκλεγεί από την παρούσα Βουλή.

Τέλος, το 64% εκτιμά πως η κυβέρνηση «δεν μπορεί να βοηθήσει τη χώρα να βγει από την κρίση», ενώ το 59% κρίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί «να κυβερνήσει αποτελεσματικά».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-9-2014 από directNEWS.gr

 

 


Τελευταίες Ειδήσεις