Logo

Ο Γ. Πανούσης ανακάλεσε τη διαταγή για τους μετανάστες και διέταξε ΕΔΕ - Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ ζήτησε παραιτήσεις



 
 

panousis"Πάμε σε μια ζούγκλα παραπληροφόρησης. Δεν πρόκειται να κάνω πολιτική καριέρα μέσω του υπουργείου.. Έλεος όμως, έλεος", είπε στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, την Τετάρτη το πρωί, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης...

με αφορμή εγγράφου περί ανοίγματος των κέντρων κράτησης και μη σύλληψης των μεταναστών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα.

"Εμφανίζεται ένα σημείωμα, εγώ την ανακάλεσε αυτή τη διαταγή πρωί πρωί, διέταξα ΕΔΕ και ο αρχηγός ζήτησε τις παραιτήσεις", είπε και προσέθεσε ότι "αυτό το κείμενο θα έπρεπε να έχει περάσει από την ιεραρχία να έχει φτάσει σε μένα και να το είχα υπογράψει, πράγμα που δεν έγινε ποτέ".

"Εμφανίστηκε ένα κείμενο από το πουθενά, έμεινα με το στόμα ανοιχτό", υπογράμμισε.

"Πρέπει να εφαρμοστεί ένας νόμος, τελεία και παύλα. Έχουμε ένα εσωτερικό διοικητικό θέμα, το οποίο το λύνουμε, ανακάλεσα τη διαταγή όπως σας είπα. Δεν έχω υπογράψει τίποτα", επανέλαβε και ζήτησε αυτοσυγκράτηση.

"Το περιεχόμενο είναι καταγραφή διάσπαρτων διατάξεων-νόμων, αυτό δεν είναι πολιτική. Δεν έχει ειπωθεί τίποτα για μεταναστευτική πολιτική, έχουμε πει εμείς ότι αυτά τα πράγματα θα ισχύσουν;", είπε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-3-2015 από directNEWS.gr πηγή:news247.gr


Τελευταίες Ειδήσεις