Logo

Δικηγόρους της εταιρείας του διόρισε στο υπουργείο ο Γ. Κατρούγκαλος - Τι απάντησε μέσω Twitter



 
 

KatrougkalosΔύο συνεργάτιδες από τη δικηγορική του εταιρεία φέρεται να διόρισε στο υπουργείο ως συμβούλους του, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», που δημοσίευσε...

το σχετικό ΦΕΚ, ο Γ. Κατρούγκαλος δίνει στις δύο προσληφθείσες τη δυνατότητα να εξαιρεθούν της αναστολής του δικηγορικού λειτουργήματος, ως είθισται στις περιπτώσεις άλλων συναδέλφων τους, με αντίστοιχα κρατικά αξιώματα.

Πρόκειται για τις κυρίες Ανδριανή Ζωμένου, γεννηθείσα το 1988, και Αγγελική Μηλιάκου, γεννηθείσα το 1986, η πρόσληψή των οποίων λειτουργεί επιβαρυντικά για τον υπουργό αναφέρει η εφημερίδα, καθώς είναι οξύμωρο να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο κομμάτι της Δημόσιας Διοίκησης δύο υφιστάμενές του, που ως στελέχη της εταιρίας που έχει αναλάβει τις υποθέσεις των απολυμένων του δημοσίου έχουν ενδιαφέρον για την δικαίωση των πελατών τους και όχι για την προστασία των συμφερόντων του υπουργείου.

Από πλευράς του ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε στο δημοσίευμα μέσω Twitter, υποστηρίζοντας τα εξής:

«Νέα ψέμματα,νέα βρωμιά:δεν είναι πρώην συνεταίρος μου,η πρώην μετακλητή συνεργάτις μου ως ευρωβουλευτή είναι η δικηγόρος».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις