Logo

Επιτροπή για τις Γερμανικές αποζημιώσεις - Ένταση και κόντρα Κωνσταντοπούλου - Κυριαζίδη [βίντεο]



 
 

epitroph 27-5-2015Η ένταση σηματοδότησε την Τετάρτη την έναρξη της Επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, καθώς ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης είπε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν είμαστε πρόβατα». Η πρόεδρος της Βουλής πρότεινε να δοθεί την...

Τετάρτη ο λόγος στον συντονιστή και στα μέλη της επιτροπής και την Πέμπτη να πραγματοποιηθεί κλειστή συνεδρίαση, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος παίρνοντας το λόγο ανέφερε:

«Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση δεσμευθήκατε ότι η σημερινή θα είναι μυστική. Μας προκαταλαμβάνετε για ακόμα μία φορά καλώντας εδώ φορείς εν αγνοία μας. Δεν είμαστε πρόβατα. Θα αποχωρήσω».

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεσμευόμαστε από δύο αρχές. Η πρώτη είναι η αρχή της διαφάνειας και η δεύτερη είναι η αρχή της διαφύλαξης του συμφέροντος που αντιπροσωπεύει αυτή η διεκδίκηση. Για να μην διακυβευθεί καμία από τις δύο αρχές το πρότεινα».

Δημήτρης Κυριαζίδης: «Γιατί δεν το είπατε την προηγούμενη φορά. Ερχόμαστε εδώ, μας προκαταλαμβάνετε και μας φέρνετε προ τετελεσμένων», 

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ακούστε με και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ενημερωθεί και να συμφωνήσει».

Νίκος Κυριαζίδης: «Συνεχίζετε να προκαλείτε κυρία πρόεδρε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά του προέδρου. Δεν μπορεί να γίνει ανεκτό».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-5-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις