Logo

Αλέξης Τσίπρας: Δεν παραδίδουμε τα όπλα - Όλη η ομιλία στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη [βίντεο+έγγραφο]



 
 

syriza 29-8-2015Με σύνθημα «Μόνο μπροστά», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας άνοιξε το Σάββατο τις εργασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του κόμματος, αναφέροντας μεταξύ άλλων στην ομιλία του:  «Παρά τις δυσκολίες θα καταφέρουμε να περάσουμε τον δύσκολο κάβο, για να υπερασπιστούμε τις μεγάλες αξίες...

τους εργαζόμενους τους ανέργους. Από  τη μία είναι το παλιό πολιτικό σύστημα. Απέναντι μας είναι όλο το παλιό που έσπρωξε τη χώρα στην τραγωδία, που μας στοιχειώνει και μας βάζει τρικλοποδιές σε κάθε βήμα. Από την άλλη είναι η Αριστερά, εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ, που θέλουμε να γκρεμίσουμε με κοινωνικές μάχες αυτό το καθεστώς που χτίστηκε τόσα χρόνια.

Είμαστε καταδικασμένοι να δώσουμε αυτή τη μάχη και να τα καταφέρουμε, και θα τα καταφέρουμε.Δεν παραδίδουμε τα όπλα, συνεχίζουμε τη μάχη, είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε μπροστά, μόνο μπροστά. Όποιος θέλει να πενθήσει, έχει το δικαίωμα να πενθήσει, όποιος θέλει να αποδράσει, έχει το δικαίωμα να αποδράσει. Εμείς προχωράμε μπροστά, μόνο μπροστά.

Είμαστε παρόντες, όρθιοι, συνεχίζουμε αυτό που μόλις αρχίσαμε. Ζητάμε ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε αυτό που μόλις αρχίσαμε. Να ανοιχτούμε χωρίς κανένα δισταγμό στην κοινωνία που περιμένει"' κατέληξε. "Θα νικήσουμε. Όχι για να επιβιώσει το κόμμα μας αλλά για να ζήσει ο λαός. Να είστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε.»

Διαβάστε όλη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα εδώ 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-8-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις