Logo

Βουλή: Δεκαπέντε μόνιμοι υπάλληλοι βρέθηκαν με πλαστά πτυχία



 
 

voulh 25-11-2015Στον εισαγγελέα διαβιβάστηκε η υπόθεση 15 συνολικά υπαλλήλων της Βουλής, οι οποίοι βρέθηκαν με πλαστά πτυχία, προκειμένου να διερευνηθεί αν τα πλαστά πιστοποιητικά βοήθησαν στην πρόσληψή τους. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 15 μόνιμους υπαλλήλους που εντοπίστηκαν με πλαστά πτυχία...

πανεπιστημίου ή παραποιημένα απολυτήρια Λυκείου, καθώς και για έναν συμβασιούχο που «πιάστηκε» στην φάκα πρόσφατα μετά από επανεξέταση των φακέλων για ανανέωση των συμβάσεων. Ο τελευταίος, που τέθηκε κατευθείαν εκτός Βουλής, εντοπίστηκε να εργάζεται παράλληλα και σε άλλο δημόσιο φορέα. Μάλιστα, κοινοβουλευτικές πηγές ανέφεραν ότι ο εν λόγω συμβασιούχος όχι μόνο δεν εμφανιζόταν στη Βουλή, παρά μόνο για να πληρωθεί, αλλά από το 2008 λάμβανε και υπερωρίες.

Σχετικά με τους υπόλοιπους που έχουν παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη, αν διαπιστωθεί ότι τα πλαστά στοιχεία είχαν καθοριστικό ρόλο για την πρόσληψή τους θα απολυθούν.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι τα παραπάνω προκύπτουν από έρευνα που είχε ξεκινήσει από την περίοδο Μεϊμαράκη, ολοκληρώθηκε την περίοδο Κωνσταντοπούλου, αλλά δε δόθηκε συνέχεια.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-11-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις